Skip to content

Over ons

Haazen BV is van oudsher een toeleveringsbedrijf dat gevestigd is in Helmond en heeft al ruim 65 jaar ervaring met het verwerken van staal en metaal. 

Doordat Haazen BV 850 verschillende producten vervaardigd, zijn we flexibel en kan er erg snel geleverd worden. Een spoedklus is voor ons dus geen probleem doordat er een grote hoeveelheid aan staal op voorraad is. Daarnaast is kwaliteit voor ons zeer belangrijk. Wij werken alleen met de beste producten en machines om het beste resultaat voor u te behalen. Al ons staal komt daarom ook uit Europa. Ook is de kwaliteit bij ons gewaarborgd omdat al onze lassers zijn gekwalificeerd volgens NEN-EN-ISO 9606-1.

Graag gaan we samen met u aan tafel om tot een goed doordacht ontwerp van een product te komen zoals het ontwerpen van proefmodellen die daarna in productie gemaakt kunnen worden. Vele producten zijn reeds in ons bedrijf vervaardigd naar volle tevredenheid van onze klanten.

Wij zijn erg trots op onze fijne samenwerking met het bedrijf Janssen-Fritsen, waarvoor wij frames maken voor bijvoorbeeld turntoestellen, bewegingsonderwijs en sportzaalinrichtingen. Deze producten worden onder andere gebruikt voor de Olympische spelen.

Teamwork

Samen met onze 11 medewerkers zijn we een hecht en professioneel team. Onze professionals zijn gekwalificeerd voor verschillende handelingen. Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons voorop. Wij werken eraan om het beste resultaat voor u te behalen.  

Wat drijft ons?

Toni en edwin steur (vader en zoon)

Elke opdrachtgever heeft een verschillend aanbod van producten.

Voor ons is het dan ook een uitdaging om alles zo goed mogelijk voor de opdrachtgever te verwerken tot een mooi en kwalitatief eindproduct.

Wij streven naar 100% tevredenheid!