Skip to content

Nabewerking

De mooiste nabewerking

Natuurlijk verzorgen wij ook de nabewerking voor u. Doordat wij korte lijnen hebben met onze partners, kan de nabewerking  snel geregeld worden. Een product kan bijvoorbeeld worden gespoten, gepoedercoat of verzinkt worden.

Stralen / spuitwerk / coaten

Met het stralen van metaal haal je de eventuele roestvlekken weg.  Door middel van coaten krijgt het product een egale slag- en slijtvaste laklaag. Bij het spuiten van een product is de laklaag minder slijtvast.

Glans verzinken / geel passiveren

Bij passiveren wordt elektrolytisch verzinkt staal voorzien van een specifieke gele beschermlaag. Dit zorgt ervoor de het product extra goed beschermd wordt tegen corrosie of krasbestendiger en harder wordt.

Vernikkelen / verchromen

Verchromen in een oppervlaktebehandeling, vanwege de decoratieve eigenschappen en welke ook bijdraagt aan de corrosiebescherming en of het aanbrengen van een slijtvaste laag. Het verzinken zorgt voor een beschermende laag van zink, die het metaal tegen corrosie beschermt. 

Anodiseren 

Anodiseren is een oppervlaktebehandeling om metalen zoals aluminium en titanium te voorzien van een oxidelaag. Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. De oxidelaag is hard, poreus en slijtvast.